Vappu 2020

Tänä vuonna Vappumatineaa ei järjestetä poikkeustilan ja kokoontumisrajoitusten vuoksi. Voit kuitenkin muistella edellisen vuoden matineaa pienillä näytteillä…Klikkaa Youtube-linkki auki ja tule mukaan vuoden takaiseen viruksettomaan Vapunviettoon…

https://youtu.be/wi_r9ZsR8K4

Vuosi 2020 ja Covid-19

Poikkeustila on peruuttanut toistaiseksi kuoroharjoitukset tältä vuodelta. Infotaan lisää, kun tiedetään seuraavasta kokoontumisesta.

Vappumatinea 1.5.2019!

Tervetuloa Taipalsaaren kirkonkylän Väinölään kuuntelemaan perinteistä Vappumatineaa! Mukana myös laulun lisäksi ainakin soittoa ja myös suun soittoa. Munkkikahvit samalla hinnalla väliajalla!

 

Menneitä tapahtumia:

Vappumatinea 1.5.2018

Perinteinen Taipalsaaren Lauluveikkojen Vappumatinea Väinölässä vapunpäivänä klo 16:00. Tervetuloa! Paikalla muitakin elävän musiikin esittäjiä sekä mahdollisesti yllätysvieraita. Mukkia ja kahvia samaan hintaan!

 

 

Kuoroharjoitukset alkavat ti 13.2.2018 klo 18:30

Taipalsaaren Lauluveikot kokoontuvat kunnantalolla valtuustosalissa tiistaisin klo 18:30. Tervetuloa mukaan toimintaan niin uudet kuin vanhatkin laulajat. Tavoitteena on saada tehtyä hyvä ohjelmisto Vappumatineaan!

Kuoroa johtaa Kari Keskisaari.

 

Taipalsaaren Laulu-Veikot ry 60 vuotta – juhlakonsertti 2.12.2017 klo 16:00 Taipalsaaren kunnantalolla

Taipalsaaren Laulu-Veikot 60 v konsertti 2.12.2017 klo 16 kunnantalolla

Taipalsaaren Laulu-Veikot 60 v konserttijuliste

 

Kuorotoimintaa Taipalsaarella on ollut jo vuodesta 1927, mutta sotien jälkeen kuoro muodostettiin uudelleen merkittiin yhdistysrekisteriin. Perustamiskokouksesta on vierähtänyt 60 vuotta.

Juhlakonsertissa päästään juhlistamaan kahta tasavuosikymmentä ja yhtä täyttä sataa vuotta: Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta, Taipalsaaren mieskuoro 60 vuotta ja lisäksi pitkäaikainen kuoronjohtaja, dir. mus, dir. cant Kai-Jussi Jankeri täytti 70 vuotta.

Konsertissa kuullaan perinteistä ohjelmistoa, mutta myös uusia kappaleita ja sovituksia.

Myös muita muusikoita saattaa olla esiintymisessä mukana.

Historian havinaa menneiltä vuosikymmeniltä on mahdollista tarkastella tilaisuudessa näkyvästä multimediaesityksestä.

Tervetuloa kaikki kuorolaulun ystävät sekä erityisesti myös vanhat kuorolaiset.